Inchirieri Auto / Rent A Car

inchirieri auto timisoara

Tot mai multi romani sunt plecati in strainatate, de obicei, cei mai multi prefera sa vina in tara cu avionul. Este simplu, rapid, nu la fel de obositor ca si cu autocarul sau masina personala. Inchirieri Auto Timisoara. Iar cand ajung in tara, daca familia nu are o masina pentru a-i lua de la aeroport, trebuie sa se apeleze la un taxi unde preturile sunt destul de mari, iar pe perioada sederii, se vor cheltui multi bani cu taxiurile.

Cum se pot evita taxiurile in conditiile in care transportul in comun nu este de luat in calcul din diferite motive? Apeland la firmele de inchirieri auto timisoara. Acestea pun la dispozitia celor care solicita o masina, exact tipul de masina dorit, pe perioada stabilita. In plus, masina poate fi adusa de catre reprezentantul firmei chiar si la aeroport, astfel incat nu va trebui sa mai alergati dupa taxiuri inca de acolo. De asemenea si la plecare, puteti stabili intalnirea de predare a masinii tot la aeroport, fara a va mai face griji in privinta masinii. Inchirieri Auto Timisoara.

Taxele nu sunt deloc mari, avand in vedere preturile pentru taxiuri. Pornesc de la 15 euro/zi, dar se pot negocia in functie de perioada. Puteti inchiria pe cateva zile, saptamani sau luni, asa ca nu trebuie sa va faceti griji. O cursa medie cu taxiul costa 25 lei, in conditiile in care este trafic, asa ca pretul nu este deloc mare.

Daca aveti nevoie de o masina cand veniti in tara, apelati cu incredere la firmele de rent a car.

Suna acum: 0755.480.5200722.990.870

 

 


Comments

  1. un articol foarte interesant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.